cheap Office 2016 key Office Professional Plus 2016 Key 100% Genuine Office Professional Plus 2016 key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key http://www.mmkey.net buy Office Professional Plus 2016 Key cheap Office Professional Plus 2016 Key

Biografie

Sinds mijn 23e jaar is zingen meer dan een hobby, het is mijn beroep en bovenal mijn grote passie.
Toen ik een jaar of 14 was deed ik mee aan playbackshows en op mijn 16e jaar werd ik gevraagd om te komen zingen (achtergrondzang) in een pop bandje uit mijn dorp Kruiningen.
Zingen deed ik binnenskamers met een haarborstel, maar zingen met een band dat was even heel wat anders. Maar dit was het begin en het smaakte naar meer.

In de jaren die hierop volgde, ging ik naar de Zeeuwse muziekschool waar ik mijn
1e zanglessen volgde, ik trad op en werd gezien en gehoord in de regio Zeeland oa. tijdens de zomertoer van Omroep Zeeland.
De big band “The new Orpheans”, vroeg mij als zangeres. Jazz muziek werd in mijn leven geïntroduceerd.

Om als zangeres daadwerkelijk mijn geld te verdienen kwam niet in mij op.
Maar dit alles veranderde in 1996. Een vriend zag een oproep via TMF en gaf mij op voor een auditie. Er werd een nieuw duo gezocht. Na de 1e auditie in België volgden er nog 6 en werd ik uitgekozen uit honderden meisjes uit België, Engeland en Nederland. Samen met Romy begon het avontuur van de 2e 2unlimited. Na een gekkenhuis van 2 jaar heb ik er een punt achter gezet. Ik wilde gewoon weer Marjon zijn. ☺
Tussen 1999 en 2006 heb ik vele leuke dingen meegemaakt op muzikaal gebied (zie mijn C.V.)

Vanaf mijn 32e jaar (2006) tot mijn 38e jaar (2012) heb ik helaas een niet zo makkelijke periode gehad. In die jaren heb ik veel moeten inleveren qua gezondheid. Ik was continue moe en na een uur optreden kon je me opvegen. Eerst dacht ik aan een burn-out maar bij mij veranderde ook mijn uiterlijke kenmerken.
Een foto in de PZC maakte onbedoeld maar pijnlijk duidelijk dat er echt iets mis was.
Mijn zwager, osteopaat van beroep, ging verder speuren en kwam uiteindelijk op een diagnose die de juiste bleek te zijn. Arcromegalie, een hypofysegezwel (goedaardige tumor op de hypofyse) die zorgt voor een overmatige productie van groeihormonen. Binnen de kortste keren ging ik onder het mes en krijg ik sindsdien een maandelijkse injectie toegediend.

Sinds 2012 schrijf ik nummers in het Nederlands en treed ik samen met mijn band op verschillende festivals en feesten.

In het dagelijkse leven ben ik zangeres en zangcoach en met veel plezier coach ik jong en oud!

Er is 1 stichting die ik een warm hart toe draag en dat is de Hypofyse Stichting.
Deze stichting moet meer de aandacht gaan krijgen, sinds kort ben ik het gezicht van deze stichting en ik hoop hiermee mijn steentje bij te dragen.