cheap Office 2016 key Office Professional Plus 2016 Key 100% Genuine Office Professional Plus 2016 key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key http://www.mmkey.net buy Office Professional Plus 2016 Key cheap Office Professional Plus 2016 Key

Zangcoaching

Zangcoaching

Je stem als instrument…!

Je stem is een prachtig instrument. Je kunt je stem gebruiken om emoties op te roepen, om uitdrukking te geven aan gevoelens en om illusies te creëren.

Wat is de juiste stemtechniek?

Zingen moet goed aanvoelen en ontspannen gaan, maar wel met een juiste inspanning! Zingen is topsport!!

CVT: Complete Vocal Technique

Op mijn 18e jaar ben ik begonnen met het nemen van zanglessen.  Ik zong in een bandje en ik wilde mijzelf als zangeres ontwikkelen. Over ademsteun en/of ademdruk, ademstroom had ik vaag iets gehoord. Ik volgde bij de muziekschool klassieke zanglessen terwijl ik vol overgave “The Power of love” van Celine Dion wilde zingen. In de lessen zong ik de klassieke versie en thuis op mijn eigen manier. Mijn klassieke zangdocente kon mij helaas niet verder helpen met de “sound” die ik wilde. Na verschillende zangcoaches, technieken, logopedie lessen, klassiek, pop-, jazz-, dance- en musicalbenaderingen had ik nog niet het antwoord op al mijn vragen, totdat ik in 2005 in aanraking kwam met CVT. Complete Vocal Techniek. De puzzelstukjes vielen op zijn plaats! Sinds 2005 ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen op het gebied van zangcoaching en werk ik oa. voor de  Zeeuwse Muziekschool.

De Vocalist:

Jij bepaalt wat je van mij wilt leren! Ik geef je de techniek en de “tools” om heerlijk te kunnen genieten van het zingen. Ben je tussen de 8 en 88 jaar, ben je net begonnen met zingen of zing je al jaren en wil je meer uit jouw stem halen?  Meld je dan nu aan voor een zangles. Je kan kiezen voor een half uur of een uur zangles. Tevens organiseer ik 1x per jaar een leerlingen sessie met als begeleiding de muzikanten van mijn eigen band.

Tarief:

Meer informatie over de tarieven? Stuur mij een persoonlijk berichtje: info@marjonvaniwaarden.com.
Ik geef les in Middelburg en Zierikzee.

zangcoaching_marjon

(Edit)